7.2.12

Cute shop of the week


Markita.nl is niet echt een cute shop maar wel een website die aandacht verdient.
 Op Markita vind je honderden originele en unieke producten direct van de maker. Producten die net even anders zijn en waar de ontwerpers zichtbaar met volle aandacht aan hebben gewerkt. Geen grote merken, maar gepassioneerde makers met een startend merk, origineel product of unieke productie. Sommige producten zijn zelfgemaakt, andere met oog voor detail geproduceerd, maar in alle gevallen enkel in kleine oplages beschikbaar en te koop via Markita.

Sinds de start van de site heb ik hier ook een 'shop'. Het leuke is dat op deze manier mensen ook via een andere weg kennis met mij en mijn producten maken. Ben je op zoek naar een origineel, uniek een mooi cadeau? Breng dan een bezoek aan Markita en de vele shops.


Markita doet mee met de publieksprijs van Thuiswinkel Awards voor startende webwinkels. Bij deze prijs draait het helemaal om het publiek. Zij bepalen wie er wint, door een stem uit te brengen op hun favoriete webshop.
Het zou geweldig zijn als Markita.nl een prijs in de wacht sleept, omdat daar weer honderden startende ondernemingen en kleine merken van profiteren!

0 reacties: