17.2.12

Feedback wanted

Ik heb jullie hulp nodig...

Vandaag is de vernieuwde website online gegaan (deze heeft voor bezoekers & klanten een hoop voordelen tegenover de oude). Nu ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden en ontvang ik graag op- en aanmerkingen, tips en feedback. Onder de reacties verloot ik een kleine cupcake of donut sleutelhanger naar keuze. Helpen jullie mij?9 reacties:

Naja zei

Ik vind hem heel erg mooi! Wat ik nog handiger zou vinden is dat de site zich aanpast aan mijn scherm (maar ik weet niet of dat gaat natuurlijk. Ik ken daar niks van). Nu werk ik op een pc met een 'normaal' scherm en moet ik naar rechts scrollen om mijn winkelmandje helemaal te bekijken. Maar dat is ook maar een kleine moeite natuurlijk.

Essie's handcraft cuteness blog zei

@Naja Dank je voor je reactie. Ik snap wat je bedoelt en ga even kijken of ik dit aan kan passen.

Moos zei

Wat een leuke, mooie en uitnodigende site! Kan er niks meer maar ook zeker niks minders van maken :-)

Mooi hoor!

Heb je net even op FB gepromoot. Zo'n leuke site verdient aandacht!

Readkapke zei

Ja jeetje zeg het ziet er eigenlijk wel goed uit! Die bewegende cupcakes onderaan hoeven van mij niet maar ik stoor me er ook weer niet heel erg aan. Het bovenste menu viel me pas later op...
Maar ik vind hem super hoor!

merula zei

ik vind het ook een vrolijke gezellige site. Het klikt allemaal ook lekker door. Als ik echt iets zou moeten bedenken zou ik de roze namen van de producten bij de foto's iets dichter op de betreffende foto zetten (zodat het duidelijker is of de naam bij de foto eronder of erboven hoort, snap je wat ik bedoel?). De bewegende cupcakes vind ik wel leuk en zijn ook niet op iedere pagina.

Anoniem zei

erg mooi! niet zo mierzoet :-) precies goed ! Ga zo door!
@nathaliebosman

Rachel zei

Ik vind je site heel duidelijk, overzichtelijk en fris. Het enige wat ik kan bedenken is dat bijna alle websites wel een functie hebben dat als je op het logo drukt, dat je dan weer op de home page komt. Nu heb je wel een knopje home, maar ik heb toch een paar keer op je logo gedrukt uit gewoonte.... Verder niets wat ik zou veranderen. Hartstikke leuk!!

Essie's handcraft cuteness blog zei

Dank voor al jullie op-en aanmerkingen. Inmiddels heb ik een paar kleine wijzigingen aan de site doorgevoerd.

Essie's handcraft cuteness blog zei

Bedankt voor al jullie reacties!!
De cupcake sleutelhanger naar keuze gaat naar Merula.