15.6.12

Het regent cadeaus, week 3

Vandaag bestaat Essie’s precies 3 jaar en 14 dagen. Reden te meer om nog steeds feest te vieren én mooie cadeaus weg te geven. Jij als klant, volger, like’er of lezer maakt uiteraard kans op deze te gekke cadeaus van unieke (web)shops!


Essie’s heeft maar liefst vier bijzondere webshops gevonden waarvan jij originele producten kunt winnen!

Hoe doe je mee?

Plaats deze banner op je: Website, Facebook, Hyves, Blog, Twitter of Nieuwsbrief.
(Link hem naar deze blog: http://essieshandcraftcuteness.blogspot.com)

*** 
Laat helemaal onderaan deze pagina weten waar jij de banner hebt geplaatst (link) Gebruik in je Tweet @Essieshandcraft en op je Facebook @Essieshandcraftcuteness.
Laat ook weten welk product je graag wilt winnen.
  ***
 Je mag met zo veel prijsvragen mee doen als je wilt.
  ***
 Aan het eind van de maand worden alle winnaars hier op de blog bekend gemaakt, tevens ontvangen zij en mail.
************************************************************* 

Deze week maak je kans op:

Twee cadeaubonnen te besteden bij Feito Com Amor (t.w.v. €  10,00)

Feito Com Amor (met liefde gemaakt) is een (web)shop met de meest unieke artikelen uit binnen- en buitenland. Je vindt hier een mix van: • Unieke second hand artikelen die een nieuw leven verdienen • Absoluut-Niet-Suffe Fair Trade Items & • BijnaNergensAndersTeKrijgenNieuws Ook i.s.m. coole ontwerpers en kunstenaars. Leuke meubels, vintage met een knipoog, handgemaakte (woon)accessoires…
Altijd zijn ze bij Feito Com Amor op zoek naar bijzondere spullen, exclusief voor de (web)shop, zodat jij iets unieks en persoonlijks in huis kunt halen! De artikelen zijn te koop via de webshop of “live” in de sfeervolle winkel in hartje Breda.
 
 

Maak kans op een van de twee cadeaubonnen die je kunt besteden in de webshop of de 'echte' winkel van Feito Com Amor.
************************************************************* 

 3 Prints naar keuze van Diversitijd (t.w.v. € 29,85)
Diversitijd is een jonge webwinkel met voornamelijk oude spulletjes. Naast vintage kleding en tassen, kun je ook heerlijk snuffelen tussen alle interieurartikelen. Van kleurrijke vazen, retro bollampen, leuke houten bijzettafeltjes, tot ouderwetse koekblikken. Alles wordt stuk voor stuk opgespoord door een echte liefhebber. Het leuke is dat er van ieder item ook echt maar één is. Lekker exclusief dus, alleen dan wel voor een aangename prijs!


Wie weet win jij een set van drie prints naar keuze gemaakt door Diversitijd.

************************************************************* 

3 Artikelen gemaakt door Kaatje & Ko

Kaatje & Ko is dé specialist in originele artikelen van Mexicaans tafelzeil!! Gedeeltelijk eigen ontwerp en handgemaakt. Kaatje & Ko is ook het juiste adres voor hot stuff van MixMamas (heel veel tassen, opbergbakjes, zadelhoesjes etc.), De Kunstboer (hippe tassen, rugzakjes, toilettassen etc.), Plastic Fantastic (plastic gebruiksartikelen in vrolijke kleuren) en Trash Chic! (handige opbergzakken, tassen en portemonnees).


Wat kun je winnen bij Kaatje & Ko?? Een geweldig, kleurrijk setje van maar liefst drie artikelen, nl. een handig toilettasje, compacte portemonnee en bijpassende ‘hartje’ sleutelhanger in dit zomerse dessin!!

************************************************************* 

8 Papaya Art kaartjes in een blik van Dreumesdromen  (t.w.v. € 10,95)

 "Vanaf het moment dat ik nog maar een dreumes was, wist ik het, ik wil een winkel beginnen...mijn "dreumesdromen" zijn uitgekomen!" Dit is de vrolijke shop van Audrey. Boordevol kleurrijke & bijzondere artikelen van diverse ontwerpers en merken. Je vind hier; Sieraden, prints & posters, kussens, knuffels van bijvoorbeeld Jane Foster, tasjes, meubels en nog zoveel meer!

 
Doe mee en win eenp rachtig vormgegeven set van 8 glitterkaartjes en bijbehorende enveloppes in een mooi blikje van Papaya Art.

 
*************************************************************
30% Korting in de Essie's webshop
Omdat we 3 jaar bestaan krijg je in de webshop 30% korting op je bestelling met de code: feest.

4 reacties:

Anja zei

Wat een leuk initiatief, ik heb de link op mijn blog geplaatst
www.charadano.com

Mocht ik uit de hoge hoed getrokken worden dan zou ik graag de cadeaubon van Feito Com Amor willen hebben.

Groetjes,
Anja

Strawbunny zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Who is HandmadeByMo zei

Jaa ik doe mee. Ik zou graag de cadeaubon van Feito Com Amor willen winnen. Ik heb namelijk hele leuke letterbakjes gezien die ik graag zou willen hebben.

Groetjes,
Marieke

Anoniem zei

Wat leuk :) Ik heb de link gedeeld op FB (https://www.facebook.com/dala.luz.9/posts/413710982004585) en maak graag kans op die leuke 8 Papaya Art kaartjes in een blik van Dreumesdromen <3