14.5.13

Cute shop

 

Ben je zwanger en op zoek naar van alles en nog wat voor de babykamer? Ik kwam deze leuke webshop tegen. Dreumes enZo verkoopt van alles voor het inrichten van de babykamer, maar ook hele handige praktische artikelen zoals aankleedkussenhoezen en hydrofiele luiers.

Ook zijn de thema kamertjes heel erg leuk, de leukste kamertjes die ze tegen komen worden beschreven. Zo zijn er al een paar leuke jongenskamer en meisjeskamers beschreven. Maar ook de babykamers zijn erg leuk, zo is er een babykamertje met vosjes, sterren en het hertje bambi, super handig, want alle producten die je er kunt kopen met bambi zijn er direct bijgeplaatst. Ook er leuk zijn de zelfmaak tips die in bijna ieder kamertje wel worden beschreven. Handige tips voor het zelf maken van leuke behangfiguren, maar ook voor het maken van originele babykamer accessoires.

Het meest bekend is Dreumes enZo volgens mij voor zijn Kinderkapstokken en haakjes voor de babykamer of kinderkamer. Ze voeren een uitgebreid assortiment aan kapstokjes. Zo kun je er terecht voor de leukste haakjes met vintage afbeeldingen erop. Heel leuk voor in de vintage of retro kinderkamer. Maar ook voor een lief babykamer haakje kun je er terecht. Lieve haakjes met olifantjes, sterren of sprookjes figuren om aan de muur te bevestigen. Je hangt hier een mooi badjasje aan of 1 van mijn leuke hangers. Ook voor oudere kindjes is het leuk om van die haakjes op te hangen in hun slaapkamertje. Ze kunnen er mooi hun kleren aanhangen die nog een dagje mee kunnen.

0 reacties: