7.11.14

Dawanda cadeau app

DaWanda introduceert een cadeau en inspiratie app!
Op de online marktplaats DaWanda verkopen meer dan 280.000 creatieven (waaronder Essie's) de
mooiste ontwerpen, handgemaakte items en allerlei materialen voor DIY lovers. Veel van deze producten zijn echte cadeautjes: gemaakt met liefde, gepersonaliseerd of in kleine oplages.
 

Het team van DaWanda heeft tussen al deze pareltjes de mooiste cadeaus geselecteerd voor allerlei inspiratie specials rondom de feestdagen! Zo zijn er allerlei samengestelde cadeaulijsten, maar ook een gloednieuwe mobile app voor kopers, waarin de tofste DaWanda producten en inspiratie voor Kerst en Sinterklaas te zien is!

Over de app:
De app, gemaakt voor iOS en Android besturingssystemen, is ontworpen om jou te inspireren en te assisteren in je zoektocht naar cadeaus. Met een korte laadtijd en een helder, simpel design, geeft de app je de kans om bijzondere, aansprekende cadeaus te vinden op een intuïtieve en speelse manier.

 

Naast cadeautips en herfst/winter trends, is de DaWanda app geheel ingericht met alle standard features van het platform. Zoek- en filteropties, prikbord en share functies maken het gemakkelijk om producten en cadeau-ideeën te delen op sociale netwerken zoals Facebook en Pinterest. Gebruikers kunnen ook populaire producten ontdekken en speciale aanbiedingen ontvangen via push notificaties.

De DaWanda app is gratis te downloaden in de App Store (Apple) en Play Store (Google).

Nieuwsgierig geworden?
Je kunt de app downloaden op je Iphone, of Android telefoon door naar de app store te gaan en te zoeken op DaWanda. Of klik vanaf je telefoon of tablet direct op deze links:
Iphone: http://dawanda.me/AppleAppNL
Android: http://dawanda.me/AndrAppNL

Happy Shopping!

0 reacties: